Spectaculaire Time Attack kanonnen in actie!

Spectaculaire Time Attack kanonnen in actie!

Zondag 6 mei is het zover: JapFest Zandvoort met meer dan 1000 Japanse showauto's op de paddocks en volop actie op het circuit! Geniet aanstaande zondag ook van een spectaculair deelnemersveld met dikke Time Attack Kanonnen op Circuit Zandvoort! Hieronder vast een voorproefje met enkele deelnemers uitgelicht!


Kayleigh Sjoerds
Kayleigh is de tweede vrouw die zich dit seizoen laat zien in het deelnemersveld na Debbie Bral. Kayliegh start met een NKZ Motorsport Mitsubishi EVO VI in de Club klasse.

Hans van Dasselaar
Na een succesvol seizoen, afgezien van een een kusje aan de vangrail, in de Club klasse vorig jaar is Hans met zijn Honda CRX een klasse hoger te vinden in de SemiPro klasse. Door de technische aanpassingen die over de winterperiode zijn gedaan zal hij zeker weten weer direct voorin het veld te vinden zijn, hou dit lid van Team FCT dus goed in de gaten!

Renzo vd Wolff
Al jaren een bekend gezicht in Time Attack en elk jaar worden de PK’s iets hoger en de aero iets uitbundiger. Meer dan 500Pk en een beest van een auto dus van het Veldetuning Racing Team! Renzo streed vorig jaar in de Pro klasse in de Top 3 mee maar is zeker in staat er een winst in deze klasse uit te slepen!

Ronald Gosens
Na jaren een 300pk N/A Honda Integra DC5 te hebben geracet waar weinig tijdwinst meer in zat is Ronald Gosens overgestapt naar 4wd en 650Pk, en wel in een Mitsubishi EVO VII met uitgebreide aero upgrades. Er moet nog wat rijtijd en afstelling aan te pas komen om de auto op het volle kunnen te laten rijden, maar met de professionaliteit en ervaring binnen het Showoff Imports Race Team moet dit zeker goed gaan komen.

Tickets met korting

Bestel je tickets nu online voor JapFest Zandvoort, zondag 6 mei op Circuit Zandvoort! In de online voorverkoop hebben tickets korting. Aan de deur zijn ook nog tickets verkrijgbaar, maar dan zonder de korting. Klik op de button hieronder voor tickets:

Bestel hier je tickets met korting!